28 Kas 2013

Aydınspor'umuz, Pendik Hazırlıklarını Çift Kaleyle Sürdürdü


Aydınspor'umuz, hafta sonu sahasında oynayacağı Pendikspor maçı hazırlıklarını Adnan Menderes Stadı’nda yaptığı çift kale maç ile sürdürdü.
Adnan Menderes Stadı’nda Pendikspor maçının hazırlıklarını sürdüren Siyah - Beyazlılarımız, bugün U 19 takımıyla çift kale hazırlık maçı yaptı. Karşılaşmayı Aydınspor A Takımı, 3-0 gibi farklı bir skorla kazandı. Karşılaşmayı Aydınspor Kulüp Başkanı Süha Bayırlı ve yöneticiler Erdal Sakallı, Kaya Özcan, Bilal Batmaz izledi. Sakatlıkları devam eden Altan ve Hakan Macit bugünkü antrenmana katılmadı. Sakatlığı geçen ve hafta başından itibaren takımla antrenmanlara başlayan Mümin, teknik patron Mustafa Ceviz tarafından maçın ikinci yarısında sahaya sürüldü.
“KENETLENME ZAMANI”


Çift kale maç sonrası siyah-beyazlı ekibin teknik patronu Mustafa Ceviz, yaptığı açıklamada; hafta başından beri Pendikspor maçına iyi bir şekilde hazırlandıklarını ifade etti. Ceviz, “Göztepe karşısında oynadığımız iyi futbolu aynı şekilde Pendikspor maçında da sahaya yansıtmaya çalışacağız. Takım olarak şu an bir çıkış yakalamış durumdayız. Mevcut kadromuzla en iyi şekilde bir maç çıkarıp kazanmak istiyoruz. Taraftarımızdan destek bekliyor ve kenetlenme zamanı olduğunu bir kez daha çağrı yapıyoruz” dedi.
“TAKIMIMIZ ÜZERİNDEN ÖLÜ TOPRAĞI ATMIŞ DURUMDA”
Cumartesi günü kampa gireceklerini belirten Ceviz, ”Canlı, istekli ve diri futbol anlayışı her zaman oyun felsefemizdir. Kazanacağımıza çok inanıyoruz. Futbolcularıma güveniyorum. İnşallah bizim için çok mutlu bir Pazar günü olur. Kazandığımız takdirde play-off kotasındaki rakibimize 4 puanlık gibi bir fark kalıyor. Takımımız üzerinden ölü toprağı atmış durumda. Bunu tabi moralle doğru orantısı var. Sonuçlar ne kadar iyi olursa özgüven o kadar artıyor” şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok: