18 Kas 2013

Takımımız Mustafa Ceviz ile Resmi Sözleşme İmzaladı



Aydınspor'umuz PTT 1.Lig Ekibi Fethiyespor’dan ayrılan Teknik Direktör Mustafa Ceviz ile sezon sonuna kadar anlaşmaya vardı.
Hüseyin Aksu Aydınspor kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde Mustafa Ceviz ile sezon sonuna kadar resmi sözleşme imzalandı. Kulüp tesislerinde düzenlenen imza törenine Başkan Süha Bayırlı yöneticiler ve Sportif Direktörlük görevine getirilen Mesut Toros’ta katıldı. İmza töreninde konuşan Aydınspor'umuzun çiçeği burnunda teknik direktörü Mustafa Ceviz, hedeflerinin Aydınspor'u play off’a sokmak olacağını söyledi. 

Aydın’ın futbolu çok sevdiğini belirten Ceviz, “Teklif aldıktan sonra
takımı izlemek istediğimi söyledim. Kırklarelispor maçını seyrettim. Aydınspor'da önceden bildiğim oyuncular var.”dedi.

BAŞARININ SIRRI


Ligin başında Aydınspor'un şampiyonluk hedeflediğini ancak bu hedefinden aldığı sonuçlarla uzaklaştığını anlatan Ceviz, “Bizim ilk hedefimiz Aydınspor'u uzak olduğu play off potasına yaklaştırmak olacak. Şu anda 8 puanlık bir fark var. Devre arasına kadar bu farkı minimuma düşürüp, ara dönemde yapacağımız transferlerle üst sıralara tırmanmayı düşüneceğiz. Aydınspor büyük bir camia. İnşallah bu başarıyı yakalarız. Paylaşımı, sevgiyi, saygıyı, dürüstlüğü uyguladığımızda başarı gelecektir”ifadelerini kullandı. 


2.LİG’DE TÜRKİYE’NİN EN ÖNEMLİ MAÇI


Haftasonunda Aydınspor'umuzun Ege derbisinde Göztepe ile karşılaşacağı hatırlatılması üzerine konuşan Ceviz, şunları söyledi: 

“2. Lig’de Türkiye’nin bu haftaki en önemli maçı Göztepe-Aydınspor maçı olacak. Tabi ki şiddet içerecek, kışkırtacak söylemlerden uzak durmalıyız. Tabi ki puan veya puanlarla dönmek istiyoruz.”

TOROS:”HOCAMIZA HER TÜRLÜ DESTEĞİMİZİ VERECEĞİZ”


Aydınspor'umuz da Sportif Direktörlüğe getirilen ve son iki haftadır takımın başında sahaya çıkan Mesut Toros, kendisini Aydınlı olarak gördüğünü söyledi. 2 haftalık süreçte takımı iyi yönettiklerini düşündüğünü ifade eden Toros, “Sportif direktörlük görevinde başarılı olacağımı düşünüyorum. Kulübe hep birlikte katkı sağlayacağız. Mustafa Hocamıza her türlü desteğimizi vereceğiz”şeklinde konuştu.


Gökhan Yördem-Mehmet Kavas (Ses Gazetesi Aydın)

Hiç yorum yok: