19 Tem 2013

Aydınspor Şirketleşiyor

Aydınspor'umuzda Sportif Anonim Şirketinin Kuruluşu Son Aşamaya Geldi.


Aydınspor'umuzda sportif anonim şirketinin kuruluşu son aşamaya geldi.

Sportif Direktör Ali Aydın, yaptığı açıklamada, konuyla ilgili bir süredir çalışma yapıldığını ve tüm evrakların Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) gönderildiğini belirtti.

Evrakların en geç pazartesi gününe kadar da TFF tarafından onaylanmasını beklediklerini söyleyen Aydın, "Bundan sonra Profesyonel Futbol Şubesi, Aydınspor Sportif A.Ş'ye bağlı olacak. Aydınspor'da Aydınspor A.Ş olarak tanımlanacak" dedi.

Şirketleşmenin Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi'nde tüm detayları ile yer alacağı öğrenilirken, kulübün şirket hissedarlarının Aydınspor Kulübü Derneği üyeleri, Sportif A.Ş'nin başkanının, tek yetkili olarak mevcut kulüp başkanı Süha Bayırlı olduğu kaydedildi.

Kulüp başkanı Süha Bayırlı, TFF'nin evrakları incelemesinin son aşamada olduğunu, onaylanmasına kesin gözüyle baktıklarını kaydetti.

Bayırlı, "Şirketleşmenin ardından hemen bir otobüs alacağız. 25 Temmuz'da başlayacak Topuk Yaylası Kampı'na kendi otobüsümüzle gitmek istiyoruz. 25 Temmuz'a kadar otobüsümüzü bir aksilik olmazsa alacağız. Otobüsümüzü de Aydınspor A.Ş'ye yakışır bir şekilde giydireceğiz" diye konuştu.

Takımın ürünlerini satacak yer arayışlarının da son aşamaya geldiğini dile getiren Bayırlı, tescilli olan ürünlerin satış yetkisinin kulübe ait olacağını, bu konuda bir denetim mekanizması oluşturmak istediklerini vurguladı.

Hiç yorum yok: