22 Tem 2013

Efeler'e iki gün tatil

Aydınspor'umuzda iki günlük izin bu sabah yapılan idmanın ardından başladı. Siyah-Beyazlılarımız, Perşembe sabahı toplanarak Topuk Yaylası’na gidecek. 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan Takımımız, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Aydın’daki birinci etap çalışmalarını tamamladı. Siyah-Beyazlı futbolcular iki günlük izin için memleketlerine gitti. Topuk Yaylası Kampı öncesi Aydın’daki son sabah idmanında futbolcuların oldukça neşeli olması dikket çekti. 

25 Temmuz Perşembe günü sabah toplanarak Topuk Yaylası’na gidecek olan Aydınspor'umuz, 7 Ağustos’a kadar Topuk Yaylası’nda kamp yapacak. Topuk Yaylası’nda üç hazırlık maçı yapmayı planlayan Siyah-Beyazlılarımız kamp sonrası iki günlük iznin ardından, 10 Ağustos’ta
tekrar Aydın’da toplanacak. 15 Ağustos’ta Bolu kampına gidecek olan kafile 22 Ağustos’ta Aydın’a dönecek. Siyah-Beyazlılarımızın, 28 Ağustos’ta İzmir’deki Türkiye Spor Yazarları Derneği Kupası’na katılması planlanıyor. 

KAMPA 29 FUTBOLCU İLE GİDİLECEK 

Aydınspor Teknik Direktörümüz Hüsnü Özkara, ilk etap çalışmalarında futbolcuların performansından memnun olduğunu belirtirken, “Geçen sezonki futbolcular ile yeni gelen futbolcular kaynaştı. Perşembe gününe kadar izin yaptıktan sonra 29 kişilik futbolcu kadromuz ile Topuk Yaylası Kampı’na gideceğiz. Üç hazırlık maçı oynayacağımız Topuk Yaylası Kampı da bizim için faydalı olacak” dedi. 

(SERCAN ÖRÜN Denge Ajans)

Hiç yorum yok: