3 Ara 2013

Turgutluspor maçının hazırlıklarına başlandı


Aydınspor'umuz, deplasmanda oynayacağı Turgutluspor maçı hazırlıklarına 3 puan parolası ile başladı.
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta 15. hafta karşılaşmasında deplasmanda Turgutluspor’a konuk olacak olan Aydınspor'umuz, bu maçın ilk idmanını kulüp binasının önündeki Yörük Ali Efe Sahası’nda yaptı. Kaptan Hakan Macit de, takımla birlikte çalışmaya başladı.

Teknik Direktörümüz Mustafa Ceviz, idman öncesi futbolcularla yaptığı toplantıda Pendikspor maçını değerlendirdi ve Turgutluspor maçı hakkında bir konuşma yaptı.
Toplantının ardından açıklama yapan Teknik Direktör Ceviz, “Pendikspor maçında daha önce söylediğim gibi oyundan memnunum. Bizim geliştirdiğimiz ataklardan boş geldiğimiz oldu, rakip geldiği pozisyonları gole çevirdi. Tabi hatalarımız var. Bu hatalarımızı çok daha asgariye indirip, önümüzdeki maçlarda daha az hatayla oynamamız lazım. Biz de son haftalarda oynadığımız oyunla göz dolduruyoruz. Artık Turgutluspor maçını düşünüyoruz. 3 puan parolası ile bu maça hazırlanıyoruz” dedi.



ALTAN YÜRÜYÜŞLERE BAŞLADI
Daha önce fibula kemiği kırılan ve yaklaşık bir aydır sahalardan uzak kalan orta saha oyuncusu Altan Aksoy, yürüyüşlere başladı. Bir hafta yürüyüş yapacağı öğrenilen Altan’ın daha sonra ayağını güçlendirerek, hazır hale geleceği, ikinci yarıya yetişebileceği öğrenildi.

CEVİZ DE, FORMUNU KORUYOR
Aydınspor'umuz da iki hafta önce göreve başlayan Teknik Patron Mustafa Ceviz, bazı idmanlarda takımla birlikte koşu yapıyor. Bugünkü idmanda da takımla birlikte uzun süre düz koşu yaparken, daha sonra da mekik çekti.“Antrenman yapmayı seviyorum” diye Ceviz, “Haftanın belli günlerinde takımla koşulara katılıyorum. Keyifli oluyor. Futbolu bıraktıktan sonra yediğimiz bize yarıyor, kilo yapıyor. Spor yapalım ki dengede kalalım, formumuzu koruyalım” dedi. (SERCAN ÖRÜN Aydın Denge)











Hiç yorum yok: